For FAGI handler et sponsorat først og fremmest om relevans – om at have et værdi-fællesskab. Derfor lægger vi stor vægt på fælles projekter, der styrker den naturlige samhørighed mellem sponsorerne, FAGI og vor medlemmer.

Vi ønsker at involvere os i sponsoratet og tilføre det en ekstra værdi for alle parter. Derfor bliver et FAGI sponsorat indgået som et partnerskab, hvor den gensidige respekt og forståelse for hensigten og målsætningerne med samarbejdet er de naturlige omdrejningspunkter. Det stiller et helt naturligt krav til alle parter om professionalisme og kvalitet.

Sponsorudvalg

<p><strong>Formand</strong><br /> Kristian Thestrup<br /> Tlf.: 7282 6322<br /> Mail: <a href="mailto:fagi@outlook.dk">fagi@outlook.dk</a></p>

Hovedsponsor


Golf - Billard - Bowling


Badmintonafdelingen


Mangler p.t. en sponsor
kontakt bestyrelsen hvis I har interesse

Fodboldafdelingen


Cykling


Volleyballafdelingen


 Mangler p.t. en sponsor
kontakt bestyrelsen hvis I har interesse

Vi søger til stadighed at udvikle samarbejdet med det private erhvervsliv. Derfor har vi en bred vifte af sponsormuligheder, vi kan tilbyde sponsorer.

Reklame indenfor Forsvaret. Dette kan gøres med sponsorat af beklædning eller stævner. Seriøs sponsorpleje. Evt. med personaleaktiviteter. God omtale i pressen. FAGI's stævner tiltrækker sig ofte pressens bevågenhed. Reklame i den folder der udleveres til alle nye ansatte. Sidst - men ikke mindst - vil vi gerne fremhæve effekten af positiv omtale blandt de ansatte i Forsvaret.